Tjänster


335_33610889119_7161_nSång och musik kan både glädja och ge tröst, ge fina minnen att återvända till och göra stunden i kyrkan eller annan plats extra personlig. Jag brukar bli ackompanjerad av befintlig kantor men kan även ha med en egen pianist/gitarrist om det finns önskemål om detta. Önskas acapellasång eller sång till bakgrundsmusik går detta också att ordna.

BRÖLLOP

Låt mig hjälpa er att göra er bröllopscerememoni extra personlig och minnesvärd med vacker sång. Hur många och vilka låtar bestämmer ni men jag bistår gärna med tips och idéer.

DOP

För att göra dopet till en speciell stund är det vackert att ha en eller ett par solosånger, det finns många vackra vaggvisor och andra fina visor som uttrycker kärleken till ett barn.

BEGRAVNING

Jag hjälper er gärna att finna tröst i en vacker sång, kanske hade personen en favoritsång som skulle kunna framföras för att hedra minnet av honom eller henne.

Här finner du tips på låtar som jag framfört tidigare.

 

TRUBADURDUO

Sedan sommaren 2016 jobbar jag med Micke Thelander som är riktigt grym på både gitarr och sång. Tillsammans har vi spelat på lokala krogar och bjudit publiken på riktigt bra låtar i härlig tappning. Här kan du höra ett smakprov  🙂

SOLIST

Jag kan även bokas som solist till konserter, studioinspelningar, pianobarskvällar och liknande. Jag är mycket flexibel och gör mitt yttersta för att göra dig nöjd med just ditt arrangemang!

Grundpris för solosång vid bröllop etc, 1-3 sånger är 1800 kr, sedan kan det tillkomma ersättning för inköp av noter, milersättning, ackopanjemang etc. Jag har F-skattesedel. Jag utgår från Laholm i södra Halland och tar milersättning utanför Laholm.

Tveka inte att kontakta mig om du har frågor eller funderingar!

 

Lovord från tidigare kunder:

“Tusen tack för underbar sång på vårt bröllop det var helt fantastiskt. Du berörde oss och alla som var där.”
Cecilia och Henrik, bröllop sommar 2016
Tack för i lördags =) så himla fint sjunger du och vi var så nöjda med att vi valde dig till vår stora dag.

Du e grym!”
Sanna och Torbjörn, bröllop sommar 2016
“Tack för den underbara sången, din röst värmde långt in i hjärtat denna tunga dag.”
Begravning 2016
“Tack Maria för den fina sången igår. Du har fått många lovord från våra bröllopsgäster. “
Bröllop vår 2016

 

 

 

Copyright © Dandelion by Pexeto